Vakantiepark Madeleine

Vakantiepark
Madeleine

Groepsaccommodatie

Vakantiepark La Madeleine bevindt zich in midden-Frankrijk en is dan ook zeer geschikt als groepsaccommodatie voor verjaardagen, familiebijeenkomsten, reünies, vergaderingen, etc.

9 slaapkamers

Het park bestaat uit 3 vakantiehuizen. Totaal zijn er 9 slaapkamers met stapelbedden, éénpersoons en/of tweepersoons bedden.

Maximaal 23 personen

Er is plaats tot 23 personen. In het grootste vakantiehuis kunt u gezamenlijk ontbijten, dineren en activiteiten ondernemen.

Vakantiepark La Madeleine

De naam La Madeleine komt van een natuurrijk gebied ten oosten van het dorpje, genaamd Massif des Monts de la Madeleine. Het strekt zich grofweg uit van Lapalisse (in het noorden), Vichy (west), Roanne (oost) en Thiers (zuid).

Een enorm gebied van zo'n 120.000 hectare met bergen tot bijne 1300m hoogte en bijzondere flora en fauna.

Meerdere vakantiehuizen

U kunt ons gehele domein huren, dus de 3 vakantiehuizen gezamenlijk. Plaats genoeg voor groepen tot 23 personen. In het grootste gebouw (vakantiehuis La Colonie) komt u bij elkaar voor ontbijt, lunch en/of diner.

Samen apart

Er zijn op het terrein diverse sportieve activiteiten te doen. Jeu de boules, handboogschieten, kampvuur maken, badminton.

Slapen en douchen doet u dan weer in de individuele vakantiehuizen. Zo heeft ieder toch z'n eigen plek.

Algemene informatie

Wij verhuren vakantiepark La Madeleine in het hoogseizoen per week. In het laagseizoen én op aanvraag zijn andere perioden (nacht, weekend of midweek) ook mogelijk.

  • Wisseldag: zaterdag
  • Aankomst: vanaf 16.00 uur
  • Vertrek: voor 11.00 uur

Bij een verblijf langer dan een week gelden aantrekkelijke kortingen. Informeer naar de mogelijkheden voor een verblijf op maat.

Over vakantiepark La Madeleine

Vakantiepark La Madeleine bestaat uit de drie bestaande vakantiehuizen die wij verhuren. U heeft dus de beschikking over alle faciliteiten van het gehele park.

Beddengoed

01
Beddengoed kunt u apart huren: €7,50 per persoon per week en €5,00 voor een korter verblijf (weekend).

Schoonmaakkosten en borg

02
Wij rekenen €100 voor de schoonmaakkosten (verplicht) en per reservering vragen wij €150 borg.

Handdoek- en keukenpakket

03
Een handdoekpakket kost €7,50 per persoon per week en €5 voor en korter verblijf (weekend). Voor €30,00 per week (€30 voor een korter verblijf) huurt u een uitgebreid keukenpakket (keukenpapier, thee- en handdoek, vaatdoek, vaatwasmiddel)

Ledikant en extra bed

04
We verhuren een kinderledikant en kinderstoel voor €7,50 per week (€5,00 voor een korter verblijf). Een extra bed kost €12,50 per week (€10,00 voor een korter verblijf).

Ontbijt en lunch

05
Wij verzorgen op verzoek uw ontbijt of lunch, geserveerd in uw vakantiehuis. De kosten zijn €7,50 per persoon. Een lunchpakket kost €6,00.

Overig

6
Huisdieren zijn na overleg toegestaan, zonder extra kosten. Wij kunnen ook voor de eerste boodschappen zorgen (bijvoorbeeld wijn, kaas, stokbrood): €30 + boodschappenlijstje.

Public PGP keys

© 2018 Ambiance de Vacances - All Rights Reserved. Designed by Edmond Kreuk